Groeigesprek

125,00

Categorie:

Beschrijving

Kom nu met me in gesprek!

Voel je de drang tot verandering? En ben je op zoek naar iemand die je daar met Nine Star Ki inzichten doelgericht en liefdevol bij kan begeleiden? Ik maak elke week ruimte voor een groeigesprek. Dit zijn sessies van zo’n uur of anderhalf, waarin we actief met jouw verlangen aan de slag gaan. Je krijgt sowieso een mini analyse van jouw Nine Star Ki, waardoor je meteen al wat meer inzicht hebt in jezelf. Weet je eigenlijk niet zo goed wat je verlangen is, of wat je zou willen veranderen? Geen probleem, daar komen we samen wel uit.

Vul het formulier in en zet je geboortedatum in het vakje van extra informatie, en ik neem binnen twee werkdagen contact met jou op om het in te plannen.
Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en kijk ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten!

We zitten allemaal wel eens een beetje vast in ons leven. Soms door omstandigheden, soms door onszelf of hoe we naar de wereld kijken. Nine Star Ki in combinatie met Feng Shui is zo’n zacht en toch heel krachtig instrument om inzicht in je zelf te krijgen. Ik leg je graag uit hoe het werkt en wat jouw profiel over jou en jouw situatie kan zeggen. Het kan zo fijn zijn als iemand even objectief naar jouw leven kijkt en je inzicht geeft en je wijst op de mogelijkheden. Ik doe het graag!

Natuurlijk leuk als je ik je helemaal aangestoken heb met mijn enthousiasme zodat je bijvoorbeeld samen met je partner of van je hele gezin een Nine Star Ki advies wilt of dat je graag met de Feng Shui en Nine Star Ki opleiding wilt starten, maar dat hoeft helemaal niet. We kunnen vaker met elkaar spreken of we laten het gewoon bij dit ene gesprek. Dit is dus zeker niet een soort van verkoopgesprek. Dat is fijn om te weten.

Meld je aan voor de
nieuwsbrief vol
Feng Shui-tips

Ontvang 10 keer per jaar fijne Feng Shui-tips voor je huis en leven



Bedankt voor je aanmelding!