[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”on” hide_currentbreadcrumb=”off” _builder_version=”3.19.5″ fontsbreadcrumblinks_text_color=”#000000″ custom_padding=”||40px|” fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ global_module=”341″ saved_tabs=”all” global_colors_info=”{}” fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Feng Shui-advies

Feng Shui is een eeuwenoude oosterse filosofie over de wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving.

Al duizenden jaren wordt deze manier van kijken naar je omgeving en jezelf onderzocht en toegepast. Met als doel jouw leefomgeving en jouw leven te harmoniseren. Als je wat in je woning verandert, dan verander je daarmee ook wat in je leven. En verandert er iets in je leven, dan zie je dat ook terug in je huis.

Ik ben geschoold in conceptual Feng Shui en heb deze praktische filosofie aan den lijve mogen voelen en inzetten. Ik weet uit ervaring en hoor steeds weer terug van mijn klanten, hoe krachtig Feng Shui is om in te zetten als je verandering wilt bewerkstelligen in je leven.

Maar het is ook een zachte en liefdevolle manier om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke worstelingen. Het is confronterend. Want als ik je huis -en dus daarmee je leven- kom analyseren, kijk ik in alle kastjes en onder je bed. Voor mij hoef je niet op te ruimen. En ik kijk niet of je mee doet met de laatste woon-trends. Mooi of lelijk is allemaal subjectief. Maar ik stel je wel de vragen die je beste vriendin niet durft uit te spreken, en hou je een spiegel voor. Maar wees gerust. Het gaat mij niet om het antwoord. Het stellen van de vraag heeft vaak al voldoende impact. Alsof ik een zaadje plant in je hoofd.

Ik ondersteun jouw proces door middel van adviezen die ik geef over kleuren, vormen en materialen, maar ook heel praktische adviezen zoals starten met yoga of dat je wat zichtbaarder mag zijn in je vak. We werken met de voedende cirkel van de vijf elementen. Zó creëren we een vloeiende stroom in jouw woning. En daarmee ook in jouw leven.

Dit is een pracht geschenk aan jezelf. Neem daar de tijd voor en schakel mij in, om door middel van je woning, een fijne verandering in je leven te bewerkstelligen.

Wil je weten wat jouw huis over jou vertelt?

Hoe gaat een Feng Shui consult in zijn werk?
Je hebt behoefte aan verandering in je leven. Hieronder de stappen die we zetten om jouw huis en daarmee jouw leven aan te gaan pakken;

  1. Je belt of mailt me, zodat we even kennis kunnen maken.
  2. Je stuurt me de plattegronden van de woning, de geboortedata van de bewoners en je hulpvraag.
  3. We plannen een datum dat ik langs kom voor het huisbezoek.
  4. Als ik dan bij je langs kom, lopen we samen door de woning. Ik stel je vragen over diverse levensaspecten. Belangrijk om niet speciaal op te ruimen. Ik kom geen oordeel vellen, ik kom juist kijken naar de gewone dagelijkse situatie. Om een goede analyse te kunnen maken, moet ik zien hoe je leeft. Dus laat de was hangen als die daar altijd hangt, en het speelgoed gewoon daar waar het ligt. Ik heb zelf ook drie kinderen en weet echt wel hoe er in een huis geleefd wordt.
  5. Na mijn bezoek maak ik jouw persoonlijke Feng Shui-advies. Dit alles verwerkt in een mooi vormgegeven boekwerk met foto’s van voorbeelden ter inspiratie.
  6. Na twee weken hebben we een gesprek hierover. Dan heb je tijd gehad om het door te nemen en even te laten bezinken. Eventuele vragen en onduidelijkheden bespreken we.
  7. Jij gaat je mouwen opstropen en lekker aan de slag!
  8. Ik vind het leuk om te zien wat je veranderd hebt, en kom heel graag kijken als jij daar aan toe bent.

Jouw investering voor het hele traject bedraagt €3500,-

Klik hier om mij te mailen, bellen mag natuurlijk ook altijd! Dit is mijn nummer 06-43624367

Meld je aan voor de
nieuwsbrief vol
Feng Shui-tips

Ontvang 10 keer per jaar fijne Feng Shui-tips voor je huis en levenBedankt voor je aanmelding!