Advies » Feng Shui

Feng Shui-advies

Kijk, dat je je lekkerder voelt als je huis aan kant is, dat hoef ik je niet te vertellen. Maar wat zegt jouw huis eigenlijk over jou? Wat zegt het als er bij jou altijd rommel in de gang of achter de bank ligt? Is jouw huis altijd helemaal opgeruimd, of lijkt dat zo en valt alles uit het kastje als ik het deurtje open doe? Heb je graag alles wit in je huis, of ban je daarmee ook alle kleur uit je leven? Welke pijn probeer je weg te stoppen, door nog meer spullen in huis te halen? Wat is er gebeurd dat je de kinderen met hun speelgoed, de hele inrichting hebt laten overnemen en er nauwelijks meer plek is voor jouw spullen in de woonkamer? 

Al deze voorbeelden zeggen wat over jou. Dat is Feng Shui. Ik hou je een spiegel voor en laat je nadenken over de situatie zoals die nu is. Zonder oordeel, maar wel met uitleg. 

Het fijne van Feng Shui is dat je op een heel praktische manier kunt werken aan je huis en daarmee ook aan hoe jij je voelt. Lekker zelf aan de slag, armen uit de mouwen en opruimen, meubels schuiven, muren verven of wat nieuws erin. Door de juiste combinatie van kleur, materiaal, meubels en indeling ontstaat de omgeving die jou gunstig beïnvloedt. 

Je voelt je lekker en hebt weer de regie over jouw leven. 

Wil je weten wat jouw huis over jou vertelt?

Dan is een Feng Shui consult iets voor jou! 

Hoe gaat een Feng Shui consult in zijn werk?
Je hebt behoefte aan verandering in je leven. Hieronder de stappen die we zetten om jouw huis en daarmee jouw leven aan te gaan pakken;

  1. Stuur me de plattegronden van alle verdiepingen van je woning, de geboortedata van de bewoners en je hulpvraag, dan ga ik aan de slag met de analyse.
  2. We plannen een datum dat ik langs kom voor het huisbezoek. 
  3. Ik kom bij je langs en we lopen samen door de woning. Ook stel ik je vragen over diverse levensaspecten. Belangrijk om niet speciaal op te ruimen! Ik kom geen oordeel vellen, ik kom juist kijken naar de gewone dagelijkse situatie. Om een goede analyse te kunnen maken, moet ik goed kunnen zien hoe je leeft. Dus laat de was hangen als die altijd hangt, en het speelgoed gewoon daar waar het ligt. Ik heb zelf ook drie kinderen en weet echt wel hoe er in een huis geleefd wordt.
  4. Ik maak de analyse, verwerk jullie Nine Star Ki-profielen en geef mijn Feng Shui-advies. Dit alles verwerkt in een prachtig en heel persoonlijk boekwerk
  5. Na twee weken hebben we een gesprek hierover. Dan heb je tijd gehad om het door te nemen en even te laten bezinken. Eventuele vragen en onduidelijkheden bespreken we. 
  6. Jij gaat je mouwen opstropen en lekker aan de slag!
  7. Ik vind het leuk om te zien wat je veranderd hebt, en kom heel graag kijken als jij daar aan toe bent. 

Dit hele traject dat de aanzet van verandering in je leven is, doe ik graag voor je en kost jou €570,- Klik hier om mij te mailen, bellen mag natuurlijk ook altijd!

Meld je aan voorwaardevolle Feng Shui-tips

Meld je aan voor
waardevolle Feng Shui-tips

Ontvang 5 weken fijne Feng Shui-tips voor je huis en levenBedankt voor je aanmelding!

X