Advies

Feng Shui vind ik zo’n prachtige manier om naar energie, jezelf en je woning te kijken. We gaan ervan uit dat alles energie is. Je hoeft maar een kleine verandering te doen om dit te merken. Maar we hebben allemaal onze blinde vlek. Daarom is het fijn om iemand anders jou de spiegel voor te laten houden.

Feng Shui

Een Feng Shui-advies is een verrijking. Je krijgt inzicht in waarom het is zoals het nu is. Zonder dat ik erover oordeel, laat ik je zien wat jouw huis vertelt. Soms is dat best confronterend, want we hebben allemaal wel bepaalde zaken in het leven waar nog wat pijn aan kan hangen. Zaken die we liever zo laten, want als we het aanpakken, moeten we ook wat met die emoties die eraan hangen. Maar ik geef je fijne praktische tips hoe je hiermee aan de slag kunt gaan. Door zaken in je woning te veranderen, verander je die ook in je leven.

Kijk hier voor meer informatie over hoe je de regie over je eigen leven pakt en hoe heerlijk dat is.

Nine Star Ki

Feng Shui werkt met de cirkel van de vijf elementen. Maar wist je dat je zelf ook een element bent? Deze astrologie hoort bij Feng Shui en heet Nine Star Ki. De energie van de Negen Sterren, inderdaad de naam van mijn bedrijf! Eigenlijk vond ik astrologie altijd een soort ver-van-mijn-bed-show. Niks voor mij. Tot ik me verdiepte in de Nine Star Ki. Er is echt een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan, en de inzichten deel ik graag met jou! Het laat je vanuit een ander perspectief naar jezelf en hoe jij in het leven staat kijken en het verklaart zoveel.

Kijk hier voor meer informatie over een Nine Star Ki-consult speciaal voor jou.

X