vtwonen & design beurs

feng shui ADVIES
We hebben van alles gehoord, van “Hé kijk, Feng Shoewie!” tot en met “Oh wat leuk dat Feng Shui ook op de beurs staat!”

En wat was het tof! In een nogal spontane actie heb ik een stand geregeld op de vtwonen & design beurs en binnen 1,5 week alles geregeld. Het gezin at die week op de bank, want de eettafel en -stoelen waren onderdeel van de stand geworden. Natuurlijk vele dozen van Feng Shui het boek mee, samen met mooie regenboogkristallen en meer leuke spullen, posters, flyers voor de opleiding en natuurlijk een grote bos bloemen!

Op maandag hadden wij het prachtige tijdslot van 07.00 om te starten met opbouwen. Leuk om mee te maken dat dan alle grote stands ook nog lang niet klaar zijn. Er werd nog druk geverfd, vloeren gelegd en muren gebouwd. Fijn om te zien, omdat ik altijd het idee heb dat ik de laatste ben.. hahaha!

Op advies van Davina (gastdocent bij Feng Shui de opleiding) had ik boekenkasten via Marktplaats gescoord als standinrichting. Die heb ik blauw gespoten, want dat was één van de kleuren van het logo van de beurs dit jaar. Blauw hoort bij het element water, lekker meedobberen met de flow en hoort ook bij je levenspad. Ilonka (ook gastdocent bij de opleiding) vertelde dat blauw ervoor zorgt dat mensen makkelijker naar je luisteren. En dat hadden we natuurlijk nodig!

Want wat hebben we ontzettend veel mensen gesproken zeg! Het voelde heel speciaal om aan honderden mensen uit te leggen dat Feng Shui zoveel meer is dan waar je de bank of de kast zet. Dat je huis zo mooi laat zien wie jij bent en hoe je momenteel in vel zit en dat Feng Shui je kan helpen om meer harmonie en balans in je huis en dus ook in je leven te krijgen.

Als je dit soort gesprekken met mensen voert dan gaat het al snel de diepte in. Zo bijzonder op een beurs waar het natuurlijk vooral om het mooi aan de buitenkant gaat. Als je dan uitlegt wat het over een bewoner zegt als men een totaal witte woonkamer heeft, of juist met alleen maar bruintinten of een huis heeft waar men de voordeur nooit gebruikt, dan wordt men echt heel nieuwsgierig. Dan komen de persoonlijke verhalen meteen naar boven. En zo voerden we mooie gesprekken en hadden we speiciale ontmoetingen in een enorme hal.

Zes dagen heb ik mensen mogen vertellen over Feng Shui. Natuurlijk over het boek, de workshops en de opleiding die januari van start gaat.     en toe was ik er ook wel klaar mee.. 🙂

Volgend jaar doe ik zeker weer mee!

Lieve Joost, dankjewel voor alle hulp bij het opbouwen! Diedeke, Ilonka, Davina, Anne en Marlies dank voor jullie super fijne en gezellige hulp op de stand! En natuurlijk had ik hulp van Joost, Larissa, Kaat en Dirk bij het afbreken van de stand en alles weer het busje en de auto’s in sjouwen..!
Liefs, Melati

Meld je aan voor de
nieuwsbrief vol
Feng Shui-tips

Ontvang 10 keer per jaar fijne Feng Shui-tips voor je huis en levenBedankt voor je aanmelding!