[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”on” hide_currentbreadcrumb=”off” _builder_version=”3.19.5″ fontsbreadcrumblinks_text_color=”#000000″ custom_padding=”||40px|” fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ global_module=”341″ saved_tabs=”all” global_colors_info=”{}” fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Nine Star Ki

Mijn Feng Shui-boek is uit en hier te bestellen! Het is een tof boek, waarin ik veel vertel over Feng Shui en waar jij zelf aan de slag gaat met het leggen van de Ba Gua op jouw huis. Wat laat jouw huis zien en wat zou dat kunnen betekenen in je leven? Natuurlijk vertel ik wat je in je huis kunt aanpassen om ervoor te zorgen dat de energie weer vloeiend kan stromen. Prachtige inzichten in je eigen leven, gecombineerd met lekker praktische tips. Want dat is waar Feng Shui voor mij voor staat.

De stroming van Feng Shui heeft te maken met de cyclus van de vijf elementen; water, hout, vuur, aarde en metaal. Dit noemen we een voedende cyclus. Water voedt het hout, hout op haar beurt is voeding voor het vuur. Wat rest van het vuur is voeding voor de aarde, diep in de aarde worden de metalen gevormd, die op hun beurt weer voeding zijn voor water.

Wellicht kende je deze cyclus al. Maar weet je dat we ook naar onszelf kunnen kijken met deze elementen? Dit noemen we een Nine Star Ki-profiel. Ieder profiel bestaat uit drie getallen.

1. Het geboortegetal, oftewel het ZIJN. (dat is je hoofdgetal en de eerste indruk die mensen van je hebben, je algehele natuur),
2. Het zielsgetal, oftewel het VOELEN. (dit zegt wat over je innerlijk, over hoe je denkt en wat je voelt),
3. Het energetisch getal, oftewel het DOEN. (dat staat voor hoe je handelt).

Elk element heeft heel specifieke eigenschappen
Zo is een persoon met het waterelement vaak iemand die kalm en reflectief is en goed kan luisteren, maar niet zo snel in actie zal komen. Een hout-persoon is heel energiek en begint graag iets nieuws, maar maakt het niet af, want er zijn zoveel leuke dingen om te beginnen. Iemand met het vuur element in zijn profiel zal erg aanwezig kunnen zijn en vaak humor inzetten om situaties lichter te maken, maar kan lastig tegen kritiek.

Een aarde-persoon is heel stabiel en zal goed voor een ander zorgen, maar is weinig flexibel. En iemand met metaal in zijn profiel zal waarschijnlijk goed zijn in het aangeven van grenzen, gedisciplineerd zijn, en wat eerder stress krijgen als er mensen opeens mee willen eten. Om de cyclus in je leven rond te krijgen, kan je gaan kijken welke elementen je mist en hoe je die toe zou kunnen voegen.

 

Als je weet met welke elementen of lees talenten, je geboren bent, kan je ook met compassie naar jezelf kijken. Je ziet wat je nodig hebt in het leven en waarom je doet wat je doet. Het geeft inzicht in jezelf en een ander. Opeens herken je zaken en dat is leuk en interessant!

Zo ben ik onder andere een vuur-vrouw..  en daarom geef ik graag workshops! Want ik laat graag het licht van het vuur ergens op schijnen (en sta dus zelf ook graag in het licht). Vuur staat voor passie en houdt ook van kleur. De specifieke vuurkleuren zijn roze, rood en oranje. Vuur-personen zijn actief, extrovert en sociaal ingesteld. Ze kunnen chaotisch zijn en impulsief en hebben een behoefte aan applaus en erkenning.  Als je mij persoonlijk kent, herken je mij dan in deze omschrijving? Haha..dan graag even klappen dus!

Nine Star Ki (negen sterren energie), negen verschillende stadia van energie. Hierin worden de cyclische processen van hemel en aarde met elkaar verbonden en geïntegreerd. Het zijn negen verschillende atmosferische condities, die als het ware de sfeer op aarde bepalen. Deze cyclus heeft een omloop van negen jaar, een periode die gereflecteerd wordt in de groeifasen in het leven van de mens. De Nine Star Ki-cyclus heeft effect op alle dimensies van ons leven.

In de Nine Star Ki-astrologie wordt er op het karakter van de mens ingegaan. Er wordt niet alleen gekeken naar het geboortejaar, maar ook naar de maand en de relatie tussen deze twee. Daarnaast wordt ook gekeken hoe de persoonlijke energie-cyclus verloopt, dit zegt veel over de voortgang in iemands leven. Deze cyclus laat zine met welke talenten je begonnen bent en welke je in je leven moet toevoegen om de cyclus rond te krijgen.

Ben je benieuwd geworden welk element jij bent?
Wil jij wat meer helderheid in je leven? Weten waarom je steeds tegen dezelfde zaken aan loopt en wat je daaraan zou kunnen doen? En dus met een mildere blik naar jezelf en je omgeving  kijken? Plan hier een Nine Star Ki-analyse.

Om jouw Nine Star Ki-profiel te kunnen bepalen, heb ik je geboortedatum nodig. Ook is het fijn als je aangeeft waar je wat meer helderheid over zou willen hebben in je leven, maar dat is niet persé nodig.

Ik kan de interactie tussen gezinsleden of samenwerkingspartners uitrekenen en laten zien waar jullie kracht ligt, of voor welke valkuil je moet oppassen. Het weten van elkaar, zorgt er al voor dat je daar beter mee om kunt gaan. Inzicht maakt milder.

Het basistarief is voor één persoon €275,-

Je krijgt dit in een prachtig uniek boekwerkje, speciaal voor jou gemaakt.

Mensen die een Nine Star Ki-consult kregen zeiden dit hierover:

Ik wilde je nog even zeggen dat ik érg onder de indruk ben van je analyse! Apart hoe sommige dingen ineens op hun plek vallen. Dank daarvoor! Erg indrukwekkend!

Machteld

Bergschenhoek

Het heeft veel impact op me gehad. Het heeft me echt aan het denken gezet over mijn werk en energieverdeling. Ben nu naar een andere baan aan het kijken.

M.

Rotterdam

Meld je aan voor de
nieuwsbrief vol
Feng Shui-tips

Ontvang 10 keer per jaar fijne Feng Shui-tips voor je huis en levenBedankt voor je aanmelding!