feng shui ADVIES

Aangenaam, Melati Helmhout

 

 

Mijn naam is Melati Helmhout en ik woon met lief en drie kinderen in Bergschenhoek.
Ik ben een vurig type en houd van mooie behangetjes!
Nee, ik ben geen interieurstylist. Daar zijn anderen echt veel beter in. Waar ik wel heel goed in ben? Mijn vinger op de zere plek leggen!
Aan de hand van jouw woning, kan ik je vertellen waar mogelijk de problemen zitten in je leven.
Zweverig? Precies genoeg!

Want we vinden het allemaal normaal om blij te worden van bloemen op de tafel, of van een fijn opgeruimd huis. En als je niet lekker in je vel zit, zie je dit terug in je huis omdat het dan een beetje dicht slibt. De was blijft liggen en de vaat staat op het aanrecht.
Feng Shui gaat nog een stapje verder.
De wisselwerking tussen jouw woning en jou als bewoner is duidelijk zichtbaar. Je huis kan als het ware worden gelezen, en de mogelijke issues in jouw leven zijn zichtbaar. En laten we eerlijk zijn, iedereen heeft wel wat. Problemen met je familie, een carrière die lastig van de grond komt, financiële uitdagingen of misschien wil je graag een relatie maar lukt dat maar niet.
Inzicht en aandacht voor jouw leven.

En dan..heel fijne en praktische adviezen om zelf met je woning en daarmee dus ook jouw leven aan de slag te gaan!

Ben je nieuwsgierig geworden?
Kom naar een workshop of laat mij je woning analyseren.
Opdat jij ook heerlijk kan wonen en leven!

Lieve groet,
Melati

 

Meld je aan voor
waardevolle Feng Shui-tips

Ontvang 5 weken fijne Feng Shui-tips voor je huis en levenBedankt voor je aanmelding!

X