Aangenaam, Melati Helmhout

Mijn naam is Melati Helmhout en woon met lief en drie kinderen in Bergschenhoek. Ik ben een vurig type en houd van mooie behangetjes.

Mijn carrière ligt voornamelijk in de commerciële kant van de zorg. Ooit begonnen als artsenbezoeker en uiteindelijk Hoofd Marketing en Communicatie bij een groot huisartsenlaboratorium.

Na de geboorte van ons derde kind wilde ik heel wat anders. In al mijn vrolijke naïviteit, dacht ik een interessante opleiding te doen over waar je bijvoorbeeld de bank of een plant in je huis moest zetten. Oef! Daar had ik het flink mis.

Royaal met de billen bloot ging ik. Alle volgepropte kasten die ik liever dicht hield voor visite, moesten open. De kelder, waar alle rommel stond, was mijn verleden dat geanalyseerd werd. Ik vond het super confronterend en kon me nergens meer achter verschuilen. Maar toen kwam ik weer boven en zag welke oplossingen ik wilde. Hebberig word ik ervan. Hebberig naar meer toepassingen en helderheid in het oplossen van problemen.

Nu bij anderen. Want die splinter is toch een stuk beter zichtbaar dan mijn eigen balk!

Lieve groet,
Melati

X