Workshops

​Met Feng Shui je huis en je leven inrichten.
Op 15 september is er weer een Feng Shui-middag! Dit keer maken we de combinatie tussen jouw Nine Star Ki-profiel en jouw huis. Heel bijzonder om te weten wat je moet doen om ervoor te zorgen dat jij je helemaal gesteund en beschermd voelt in je eigen huis! Natuurlijk vindt deze middag plaats op de prachtigste locatie in Schipluiden (bij Delft); Oker 015. Klik hier voor meer informatie en voor een ticket.

Ben je benieuwd naar wat Feng Shui in jouw leven zou kunnen betekenen? Kom dan in gesprek met mij en boek een Groeigesprek, of volg mij op Instagram zodat je zelf aan de slag kunt.

Feng Shui-advies

3.750,00

Feng Shui is een eeuwenoude oosterse filosofie over de wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving. Al duizenden jaren wordt deze manier van kijken naar je omgeving en jezelf onderzocht en toegepast. Met als doel jouw leefomgeving en jouw leven te harmoniseren. Als je wat in je woning verandert, dan verander je daarmee ook wat in je leven. En verandert er iets in je leven, dan zie je dat ook terug in je huis.

Ik ben geschoold in conceptual Feng Shui en heb deze praktische filosofie aan den lijve mogen voelen en inzetten. Ik weet uit ervaring en hoor steeds weer terug van mijn klanten, hoe krachtig Feng Shui is om in te zetten als je verandering wilt bewerkstelligen in je leven.
Maar het is ook een zachte en liefdevolle manier om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke worstelingen.
Het is confronterend. Want als ik je huis -en dus daarmee je leven- kom analyseren, kijk ik in alle kastjes en onder je bed. Voor mij hoef je niet op te ruimen. En ik kijk niet of je mee doet met de laatste woon-trends. Mooi of lelijk is allemaal subjectief. Maar ik stel je wel de vragen die je beste vriendin niet durft uit te spreken, en hou je een spiegel voor.
Maar wees gerust. Het gaat mij niet om het antwoord. Het stellen van de vraag heeft vaak al voldoende impact. Alsof ik een zaadje plant in je hoofd.

Ik ondersteun jouw proces door middel van adviezen die ik geef over kleuren, vormen en materialen, maar ook heel praktische adviezen zoals starten met yoga of dat je wat zichtbaarder mag zijn in je vak. We werken met de voedende cirkel van de vijf elementen. Zó creëren we een vloeiende stroom in jouw woning.
En daarmee ook in jouw leven.

Dit is een pracht geschenk aan jezelf. Neem daar de tijd voor en schakel mij in, om door middel van je woning, een fijne verandering in je leven te bewerkstelligen.

Jouw investering voor het Feng Shui advies is €2.400. Dit is inclusief mijn voorbereidingstijd, het huisbezoek en het uitwerken van alle informatie tot een mooi en heel persoonlijk boekwerk. Als je dat hebt ontvangen, hebben we een zoom-sessie om de vragen die je mogelijk nog hebt, te beantwoorden. Het enige dat er nog bij komt, zijn mijn reiskosten bij van €0,35 p/km vanaf Bergschenhoek. De eerste 10 km zijn voor mijn rekening!

Meer informatie

Nine Star Ki-advies

275,00

Wil jij wat meer helderheid in je leven? Weten waarom je steeds tegen dezelfde zaken aan loopt en wat je daaraan zou kunnen doen? En dus met een mildere blik naar jezelf en je omgeving kijken? Plan hier een Nine Star Ki-berekening.

Om jouw Nine Star Ki-profiel te kunnen bepalen, heb ik je geboortedatum nodig. Ook is het fijn als je aangeeft waar je wat meer helderheid over zou willen hebben in je leven, maar dat is niet persé nodig.

Ik kan de interactie tussen gezinsleden of samenwerkingspartners uitrekenen en laten zien waar jullie kracht ligt, of voor welke valkuil je moet oppassen. Het weten van elkaar, zorgt er al voor dat je daar beter mee om kunt gaan. Inzicht maakt milder.

Het basistarief is voor één persoon €275,-.

Je krijgt dit in een prachtig uniek boekwerkje, speciaal voor jou gemaakt.

Meer informatie

Groeigesprek

125,00

Voel je de drang tot verandering? En ben je op zoek naar iemand die je daar doelgericht en liefdevol bij kan begeleiden? Ik maak elke week ruimte voor groei-gesprekken. Dit zijn sessies van zo’n uur of anderhalf, waarin we actief met jouw verlangen aan de slag...

Meer informatie

Bedrijfsadvies

4.200,00

Het maakt niet uit of er met andere collega's tegelijk in een kantoortuin wordt gewerkt, of dat iedereen een eigen kantoor heeft, het is zoveel lekkerder om te werken in een ruimte waar de energie ongehinderd kan stromen. Deze optimale stroming van energie, zorgt voor een mooie balans tussen rust, actie en concentratie. Hierdoor draagt het bij aan het welbevinden van de medewerkers, klanten, patiënten en bezoekers. Een aangename plek, waar efficiënt gewerkt kan worden en waar men zich prettig voelt.

Maar hoe richt je zo'n fijne werkplek in? Hoe zet je de bureaus? Welke kleuren en materialen zorgen voor een verhoging in de productiviteit? Wat mag er weg en wat mag er toegevoegd worden? Als je beseft dat 95% van hoe we ons voelen en of het ons lukt om onze dromen neer te zetten, door ons onderbewuste wordt bepaald, dan besef je het belang van Feng Shui op de werkplek. Wat hebben de werkplekken en ruimtes nodig om je hier goed te voelen? Ik maak gebruik van biofiel design (ons diepe oerverlangen om verbonden te zijn met de natuur) met veel natuurlijke materialen. Ik lever een prachtig en concreet plan aan hoe je de ruimte zó inricht, dat het voor iedereen een fijne plek is.

Zou je hier meer over willen weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. Ik kom graag met je in gesprek om de wensen voor het bedrijf door te spreken. Door mij een presentatie of een workshop op maat te laten organiseren, kan je anderen ook makkelijk meenemen in dit proces.

Tarieven voor een bedrijfsadvies starten vanaf €3.500,- Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van het pand, de hoeveelheid medewerkers en of er presentatie of een workshop gegeven gaat worden.

Meer informatie

workshop Jouw kracht in jouw huis

135,00

Je huis als jouw eigen bron van krachtige energie. Dat klinkt fijn hè?
Maar hoe haal je die Chi (levensenergie) je woning in, en wat kun je doen om een fijne flow te realiseren? Tijdens deze interactieve middag krijg je inzicht in jouw persoonlijke Nine Star Ki-profiel, welke ruimtes in jouw woning hierbij horen en hoe je deze ruimtes zó kunt ondersteunen, dat ze jou van krachtige energie voorzien. Na afloop weet je hoe de Chi je woning in komt, hoe hij door jouw woning kan stromen en hoe aanpassingen in kleuren, vormen en materialen voor versterking en balans zorgen. Met als resultaat fijne ruimtes waar jij je heerlijk voelt.

Ik geef je inzicht in waarom je bijvoorbeeld als vuur-persoon liever niet in het levensgebied water slaapt en hoe je jouw element metaal het beste kunt ondersteunen in jouw huis. Kan de levensenergie wel makkelijk door die gebieden stromen die bij jouw profiel horen? En als je dat niet het geval is, wat kan je dan doen om je toch gesteund te voelen door jouw huis? Aan de hand van jouw Nine Star Ki-profiel en de plattegronden van jouw huis, bespreken we jouw situatie en geef ik persoonlijke adviezen.

Nine Star Ki is de leer die ons vertelt over onze levensweg en welke cycli we doorlopen. Met deze kennis kunnen we ons beter afstemmen op de natuurlijke stroom van het leven en haar optimaal benutten.
Weet je al welk profiel jij hebt? En hoe zorg je voor een huis waarin je kunt leven in harmonie met wie je bent?

Deze middag leer je hoe je je leefomgeving kunt afstemmen op jouw individuele elementen. Zo creër je een thuis dat je omarmt met positieve energie en vreugde. Of je nu water, hout, vuur, aarde of metaal bent, ik laat je ervaren hoe kleur, inrichting en materialen je kunnen omringen met een gevoel van geborgenheid.

Of je nu al bekend bent met Feng Shui en Nine Star Ki of hier voor het eerst mee in aanraking komt, deze workshop biedt voor iedereen waardevolle inzichten en praktische tips.

Schrijf je nu in en maak van jouw huis een bron van positieve energie en balans. Want in harmonie leven is een geschenk aan jezelf. Alle inzichten die je tijdens deze dag krijgt, blijven in je hoofd nog wel even doorwerken. Je kunt thuis meteen aan de slag met alle praktische informatie over hoe jij ook jouw woning Feng Shui maakt, zodat je plezierig en met meer harmonie kunt leven!

Kies uit één van de volgende data:
10 november 2023
24 november 2023
13.00-18.00
Oker015 in Schipluiden (bij Delft)

Let op! Dit zijn gewilde dagen, het zit snel vol. Als je zeker wilt zijn van een plekje, geef je dan nu op!
Voor deze uitgebreide middag vraag ik €135,-
Dit is inclusief werkboek en versnaperingen.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

p.s. die toffe foto's van o.a. mijn fuchsia kleed met blauwe hakken en van mij in de keuken zijn gemaakt door Dagmar van Ark!

Meer informatie

Kleuradvies

750,00

Ben je met je huis bezit en wil je zeker weten dat je de juiste kleuren gebruikt? Ik adviseer je graag. Bij Feng Shui is het niet alleen van belang om de functie van de ruimte te ondersteunen door het gebruik van de juiste kleuren, het gaat er ook om op welke plek in...

Meer informatie

Hulp bij Ba Gua leggen

25,0050,00

Ben je zelf aan de slag met je huis en lukt het je niet om de Ba Gua goed te leggen? Ik doe het graag voor je.

De Ba Gua is het energetisch raster met daarin de negen levensgebieden, dat over de plattegrond van jouw huis gelegd wordt om een Feng Shui-analyse te kunnen maken. Heb je Feng Shui het boek gelezen en is het niet helemaal duidelijk hoe je de Ba Gua bij jouw huis moet leggen of zou je het gewoon even willen laten checken? Als je huis een vierkante vorm heeft is het vaak makkelijk, maar wijkt je huis af dan kan het wat meer een uitdaging worden. Heb je bijvoorbeeld een erker, een scheve muur, een ronde vorm of valt de voordeur wat terug ten opzichte van de voorgevel? Ik kijk graag met je mee en leg voor jou de Ba Gua zoals het hoort.

Zorg ervoor dat de plattegrond klopt en dat het duidelijk is wat de functie van elke ruimte is. Dus is het een meterkast of garderobe, tot waar loopt de open keuken en is het bijvoorbeeld een slaapkamer of een serre. Hoe secuurder de plattegrond is, hoe beter je analyse klopt.

Je krijgt: PDF via de mail met de Ba Gau digitaal in het rood op jouw plattegrond getekend. Hierbij zit ook een korte toelichting waarom ik de Ba Gua bij jou zo gelegd heb.

Let op: De plattegrond van de begane grond is bepalend voor de andere verdiepingen. Wil je meerdere verdiepingen aanleveren dan moet deze er sowieso bij zitten.

€25,- per verdieping. Heb je meerdere verdiepingen, dan plaats je dat aantal in het winkelmandje.

OF:
Wil je ook de conflicten en de Chi-stroom in de plattegrond hebben, dat kan!
Conflicten krijg je als de energie van de functie van de ruimte botst met het levensgebied waar het in ligt. Bijvoorbeeld de keuken hoort bij het element aarde en ligt bij jouw huis in het levensgebied 1-water. Aarde en water zorgen voor een conflict, de energie kan daar niet meer lekker kan stromen en dat moet je oplossen door het toevoegen van het bemiddelende element.

Je krijgt: een PDF met daarin digitaal de Ba Gua getekend, in het groen de Chi-stroom en in het rood gearceerd de conflicten. Daarnaast ook en een overzichtje tussen welke elementen het conflict is. In Feng Shui het boek blz 84 kan je lezen wat dat zou kunnen betekenen in jouw leven en hoe je ervoor kunt zorgen dat de energie weer makkelijk kan stromen.

Let op: De plattegrond van de begane grond is bepalend voor de andere verdiepingen. Wil je meerdere verdiepingen aanleveren dan moet deze er sowieso bij zitten.

€50,- per verdieping. Heb je meerdere verdiepingen, dan plaats je dat aantal in het winkelmandje.

 

Meer informatie

Feng Shui het Boek

38,90

€35,- + €3,90 verzendkosten.
Dit boek geeft je inzicht en staat vol praktische tips om meteen zelf aan de slag te gaan!

Meer informatie

Rust en balans in je hoofd en je huis

35,00

Herken je dit, dat alles in je leven wel erg veel van jou vraagt? Dat je op je werk die deadline moet halen, ook wilt gaan sporten, met de kinderen naar de tandarts moet, graag die promotie wilt maken, de wasmand uitpuilt, er boodschappen gedaan moeten worden, koken, cadeautje voor kinderfeestje kopen, en dat op dat moment de kat ook wat voor je achter liet op het kleed, terwijl je snel langs de drukker wilt, er iets geregeld moet worden voor zwemles, dat er om de kwartaalcijfers gevraagd wordt, dat je eigenlijk wat vaker aandacht aan je partner zou willen geven, gezellig uit eten ofzo samen, maar de hond moet uitgelaten, de auto is naar de garage, de vaatwasser zit nog vol want die had je gisteren niet aangezet en kak.. je bedenkt je net dat je vergeten bent de sleutel voor de oppas klaar te leggen!
Herken je hier iets of alles van?

Dan is het tijd voor meer rust en balans in je hoofd en je huis!

Wij, Madelein van Bodegom (Life Coach ) en Melati Helmhout (Feng Shui-expert) hebben iets heel fijns voor jou. In één avondje leer je hoe je meer grip op je leven kunt krijgen. Want je huis is een afspiegeling van wie jij bent en hoe je in het leven staat. Door daar zaken aan te pakken merk je dat het makkelijker wordt. Aan de hand van inzichten en concrete voorbeelden helpen we je om meer grip op je leven te krijgen en lekkerder mee te kunnen gaan met de flow. Dat je niet in de stress schiet als er wat mis gaat, maar je het eenvoudig van je af kunt laten glijden. Lichter leven door aan het roer te staan.
Je gaat naar huis met praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.

We zorgen voor een plezierige sfeer en we weten waar we het over hebben. Naast dat we een kei zijn in onze vakgebieden, waar we natuurlijk ook uitdagingen in tegenkomen, zijn we beiden moeder van drie kinderen en gewend aan die terugkerende ladingen was. Het is zo fijn om te weten dat je niet de enige bent die wel eens worstelt en tips te krijgen waardoor jij weer lekker een fijne stroming in je leven kunt creëren.

Dus meld je nu aan voor 31 oktober of 2 november in Rotterdam Schiebroek.
Inloop vanaf 19.15 en start om 19.30 tot 21.30
Er is koffie, thee en wat lekkers en natuurlijk een borrel aan het eind.

Pilotprijs is €35,-

Lekker liefdevol grip op je eigen leven pakken doet je goed!
Liefs, Madelein en Melati

Meer informatie

Feng Shui de opleiding

2.100,00

Feng Shui is de eeuwenoude oosterse leer die kijkt naar de wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving. Het doel hierbij is om de leefomgeving zó aan te passen dat er een harmonieuze stroming van energie gestimuleerd wordt. Het draait om harmonie en evenwicht en geeft je inzicht in hoe je balans brengt in een ruimte.

dit onderdeel van mijn site wordt nog aangevuld!

Vanaf januari 2024 start de opleiding Conceptual Feng Shui.
Tijdens deze dagen wordt er lesgegeven door Melati Helmhout, ervaren Feng Shui-specialist.
De module over een dieper inzicht in kleur wordt verzorgd door Ilonka Brakman van Living the Joy. Zij gaat jou laten zien dat kleur zoveel invloed heeft op ons dagelijks leven en dat je met diepere kennis hiervan jezelf beter kunt begrijpen en je frequentie kunt verhogen.
De module over hoe je licht inzet in ruimtes wordt verzorgd door Davina de Ranitz. Met haar bedrijf Davina Interiordesign weet zij de fijne balans tussen functionaliteit en design op jou over te brengen. Het gebruik van licht en schaduw en het effect daarvan op jouw woning.

Praktisch:
De opleiding bestaat uit diverse modules verspreid over 12 dagen.
€2100,- (Natuurlijk is het mogelijk om dit in 6 termijnen van 350 betalen)
Locatie wordt nog bekend gemaakt, tussen Utrecht en Rotterdam
Data:
12 & 26 januari 2024
9 & 23 februari 
8 & 22 maart
5 & 19 april
24 mei 
7 & 21 & 28 juni 

Meer informatie

Meld je aan voor de
nieuwsbrief vol
Feng Shui-tips

Ontvang 10 keer per jaar fijne Feng Shui-tips voor je huis en levenBedankt voor je aanmelding!