Workshops

​Met Feng Shui je huis en je leven inrichten.
Helaas kunnen er momenteel geen workshops gegeven worden.

Ben je benieuwd naar wat Feng Shui in jouw leven zou kunnen betekenen? Kom dan in gesprek met mij en boek een gratis Groeigesprek, of volg mijn cursus op Instagram zodat je zelf aan de slag kunt.

Feng Shui-advies

750,00

Feng Shui is een eeuwenoude oosterse filosofie over de wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving. Al duizenden jaren wordt deze manier van kijken naar je omgeving en jezelf onderzocht en toegepast. Met als doel jouw leefomgeving en jouw leven te harmoniseren. Als je wat in je woning verandert, dan verander je daarmee ook wat in je leven. En verandert er iets in je leven, dan zie je dat ook terug in je huis.

Ik ben geschoold in conceptual Feng Shui en heb deze praktische filosofie aan den lijve mogen voelen en inzetten. Ik weet uit ervaring en hoor steeds weer terug van mijn klanten, hoe krachtig Feng Shui is om in te zetten als je verandering wilt bewerkstelligen in je leven.
Maar het is ook een zachte en liefdevolle manier om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke worstelingen.
Het is confronterend. Want als ik je huis -en dus daarmee je leven- kom analyseren, kijk ik in alle kastjes en onder je bed. Voor mij hoef je niet op te ruimen. En ik kijk niet of je mee doet met de laatste woon-trends. Mooi of lelijk is allemaal subjectief. Maar ik stel je wel de vragen die je beste vriendin niet durft uit te spreken, en hou je een spiegel voor.
Maar wees gerust. Het gaat mij niet om het antwoord. Het stellen van de vraag heeft vaak al voldoende impact. Alsof ik een zaadje plant in je hoofd.

Ik ondersteun jouw proces door middel van adviezen die ik geef over kleuren, vormen en materialen, maar ook heel praktische adviezen zoals starten met yoga of dat je wat zichtbaarder mag zijn in je vak. We werken met de voedende cirkel van de vijf elementen. Zó creëren we een vloeiende stroom in jouw woning.
En daarmee ook in jouw leven.

Dit is een pracht geschenk aan jezelf. Neem daar de tijd voor en schakel mij in, om door middel van je woning, een fijne verandering in je leven te bewerkstelligen.

Meer informatie

Nine Star Ki-advies

150,00400,00

Wil jij wat meer helderheid in je leven? Weten waarom je steeds tegen dezelfde zaken aan loopt en wat je daaraan zou kunnen doen? En dus met een mildere blik naar jezelf en je omgeving kijken? Plan hier een Nine Star Ki-berekening.

Om jouw Nine Star Ki-profiel te kunnen bepalen, heb ik je geboortedatum nodig. Ook is het fijn als je aangeeft waar je wat meer helderheid over zou willen hebben in je leven, maar dat is niet persé nodig.

Ik kan de interactie tussen gezinsleden of samenwerkingspartners uitrekenen en laten zien waar jullie kracht ligt, of voor welke valkuil je moet oppassen. Het weten van elkaar, zorgt er al voor dat je daar beter mee om kunt gaan. Inzicht maakt milder.

Het basistarief is voor één persoon €150,-. Elk profiel dat daarbij komt is €50,-. Zo betaal je dus voor een super origineel huwelijksgeschenk €200,-. En wil je een analyse van je hele gezin van vier personen, dan kost het €300,-.

Je krijgt dit in een prachtig uniek boekwerkje, speciaal voor jou gemaakt.

Meer informatie

Het Groeitraject

3.300,00

Herontdek jezelf en geef je leven een nieuwe richting Op een fijne manier met jezelf en je woning aan de slag gaan, met behulp van de kracht van Feng Shui   Melati Helmhout Feng Shui-coaching Je bent een levenslustige en krachtige vrouw, die bewuste keuzes maakt....

Meer informatie

Gratis Groei-Gesprek

0,00

Voel je de drang tot verandering? En ben je op zoek naar iemand die je daar doelgericht en liefdevol bij kan begeleiden? Ik maak elke week ruimte voor twee groei-gesprekken. Gratis online sessies van 30 minuten, waarin we actief met jouw verlangen aan de slag gaan. Je...

Meer informatie

Instagramcursus Feng Shui

50,00

Sta je te popelen om je huis aan te gaan pakken, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je leren hoe je jouw leefomgeving positief kunt beïnvloeden? Of wil je gewoon graag meer weten over Feng Shui?
Geef je dan nu op voor de startcursus Feng Shui van 13 tot en met 17 september! Ik vertel over de beginselen van Feng Shui, de Chi-stroom, de vijf elementen en welke invloed ze op elkaar hebben. Je krijgt vijf dagen lang elke dag uitleg en nieuwe inzichten. Ik geef je heel praktische tips en adviezen waar je thuis direct mee aan de slag kunt. Aan het eind van deze Feng Shui-werkweek hebben we als afsluiter een Instagram live-sessie waar je me al je vragen kunt stellen.
Na betaling van de startcursus Feng Shui krijg je toegang tot het afgeschermde cursusaccount -fengshui.cursus- waar elke dag nieuwe informatie op staat. Je hebt twee weken toegang tot dit cursusaccount, zo heb je voldoende gelegenheid om alles te zien en te lezen.

Let op!
Zet bij het afrekenen jouw Instagramnaam in het veld "bestelnotities", dan kan ik je toegang geven tot het account.

Benodigdheden;
Een Instagramaccount (klik op deze link om er eentje aan te maken).
En natuurlijk zin om met jezelf aan de slag te gaan door middel van jouw woning.

Meer informatie

Lekker in je element?

0,00

Wat tof dat je hebt meegedaan met een mini yoga retreat van de Wereld van Yoga. Ik snap dat je nieuwsgierig geworden bent naar een omschrijving van jouw eerste element van je Nine Star Ki-profiel. Want als je weet welke elementen bij jou horen, kan je met meer compassie naar jezelf kijken. Je weet dan waar je kracht ligt en hoe je dit op een fijne manier in je leven toe kan voegen. Zo krijg je iets meer helderheid, weet je net even bewuster wie je bent, waarom je vaak tegen dezelfde zaken aanloopt en wat je daar bijvoorbeeld mee zou kunnen doen.

Let op; Zet je geboortedatum in het kopje bij "Extra informatie" in de laatste stap van het bestelproces, dan kan ik je profiel berekenen.

Meer informatie

Instagramcursus Nine Star Ki

50,00

Zit jij lekker in je element?

Bij Feng Shui werken we met de cyclus van de vijf elementen. Wist je dat jij ook geboren bent met een aantal elementen? Dit zijn je talenten en vaardigheden en deze zijn zichtbaar in je Nine Star Ki-profiel. Als je weet welke elementen bij jou horen, kan je met meer compassie naar jezelf kijken. Je weet dan wat je nodig hebt, waar je kracht ligt en hoe je dit op een fijne manier in je leven toe kan voegen.

Wil je hier meer van weten? Geef je dan nu op voor de Instagramcursus Nine Star Ki van 20 tot en met 24 september! Ik vertel over de beginselen van Nine Star Ki, de vijf elementen en de negen verschijningsvormen hiervan. Je krijgt vijf dagen lang elke dag uitleg en nieuwe inzichten. Ik geef je heel praktische tips en adviezen waar je het wat aan hebt in je leven. Aan het eind van deze werkweek hebben we als afsluiter een Instagram live-sessie waar je me al je vragen kunt stellen.
Na betaling van de cursus, krijg je toegang tot het afgeschermde cursusaccount -ninestarki.cursus- waar elke dag nieuwe informatie op staat. Je hebt twee weken toegang tot dit cursusaccount, zo heb je voldoende gelegenheid om alles te zien en te lezen.

Let op!
Zet bij het afrekenen jouw Instagramnaam in het veld “bestelnotities”, dan kan ik je toegang geven tot het account.

Benodigdheden;
Een Instagramaccount (klik op deze link om er eentje aan te maken).
En natuurlijk zin om met jezelf aan de slag te gaan door middel van Nine Star Ki.

Meer informatie

Meld je aan voor
waardevolle Feng Shui-tips

Ontvang 5 weken fijne Feng Shui-tips voor je huis en levenBedankt voor je aanmelding!

X