Workshops

De workshops kan je allemaal los volgen, maar het is helemaal tof als je naar alle drie komt natuurlijk.
Als je de drie workshops in één keer betaalt, krijg je een leuke goodiebag met Feng Shui spulletjes!

Feng Shui & Nine Star Ki

35,00

Tijdens deze eerste avond geef ik uitleg over de basis van Feng Shui, de vijf elementen en de astrologie die erbij hoort, Nine Star Ki. We berekenen jouw eigen geboortegetal. Ben jij een water-type of toch een hout-persoon? Dit laat zien met welke talenten je geboren bent en dit kan veel verklaren. Waarom verzamel je graag spullen. Waarom ben je chaotisch of vind je het juist fijn dat alles op een vaste tijd gebeurt. Hier zit geen oordeel aan, maar het kan je wel inzicht geven en laat je op een andere manier naar jezelf kijken.

Locaties
Centrum Djoj Rotterdam
Antony Duyklaan 5-7
3051 HA Rotterdam

ZELF! Centrum voor zelfontwikkeling
Edisonlaan 28a
2665 JC Bleijswijk

Meer informatie

Feng Shui van de woonkamer en de keuken

35,00

Deze avond zal ik dieper ingaan op de elementen hout, vuur en aarde. De woonkamer staat voor het element hout. Dit representeert de familie, het groeien en het communiceren met elkaar. De keuken staat voor het element aarde. Dit is het element van veiligheid, voeden en opvoeden. Van de relatie en van de archetypische moeder. Vuur staat onder andere voor liefde en ego. Het element vuur kan je in je huis terug zien door het gebruik van felle kleuren en kunst.

Locaties
Centrum Djoj Rotterdam
Antony Duyklaan 5-7
3051 HA Rotterdam

ZELF! Centrum voor zelfontwikkeling
Edisonlaan 28a
2665 JC Bleijswijk

Meer informatie

Feng Shui van de slaapkamer en de badkamer

35,00

In deze workshop zal ik de elementen metaal en water uitgebreid behandelen. Waar staan de elementen metaal en water eigenlijk voor? Dit verklaart waarom deze ruimtes hiermee te maken hebben en ook wat je zou kunnen doen om ze zo optimaal mogelijk tot hun recht te laten komen. Samen kijken we naar voorbeelden en herkennen zo bij onszelf de knelpunten. We zullen het hebben over rust en stilte, gebruik van materialen en kleuren en tips voor in de kinderkamer.

Locaties
Centrum Djoj Rotterdam
Antony Duyklaan 5-7
3051 HA  Rotterdam

ZELF! Centrum voor zelfontwikkeling
Edisonlaan 28a
2665 JC  Bleijswijk

Meer informatie

Feng Shui-advies

570,00

Kijk, dat je je lekkerder voelt als je huis aan kant is, dat hoef ik je niet te vertellen. Maar wat zegt jouw huis eigenlijk over jou? Wat zegt het als er bij jou altijd rommel in de gang of achter de bank ligt? Is jouw huis altijd helemaal opgeruimd, of lijkt dat zo en valt alles uit het kastje als ik het deurtje open doe? Heb je graag alles wit in je huis, of ban je daarmee ook alle kleur uit je leven? Welke pijn probeer je weg te stoppen, door nog meer spullen in huis te halen? Wat is er gebeurd dat je de kinderen met hun speelgoed, de hele inrichting hebt laten overnemen en er nauwelijks meer plek is voor jouw spullen in de woonkamer? Al deze voorbeelden zeggen wat over jou. Dat is Feng Shui. Ik hou je een spiegel voor en laat je nadenken over de situatie zoals die nu is. Zonder oordeel, maar wel met uitleg.

Het fijne van Feng Shui is dat je op een heel praktische manier kunt werken aan je huis en daarmee ook aan hoe jij je voelt. Lekker zelf aan de slag, armen uit de mouwen en opruimen, meubels schuiven, muren verven of wat nieuws erin. Door de juiste combinatie van kleur, materiaal, meubels en indeling ontstaat de omgeving die jou gunstig beïnvloedt. Je voelt je lekker en hebt weer de regie over jouw leven.

Meer informatie

Nine Star Ki-advies

150,00

Ben je er klaar voor om die energie te laten stralen? Neem dan contact met me op, dan plannen we een consult in. Voor de voorbereiding heb ik de geboortedata van jou en je eventuele gezinsleden nodig. Dan plannen we een afspraak van ongeveer 1,5 uur in, waarin ik jouw profiel en dat van al je gezinsleden uit zal leggen en laat zien hoe de onderlinge verhoudingen liggen. Dit krijg je ook in een heel persoonlijk boekwerkje mee.

Meer informatie

X