Workshops

​Met Feng Shui je huis en je leven inrichten.
Op 23 januari zal er sinds lange tijd weer een Feng Shui-dag plaatsvinden. Ditmaal op een prachtige locatie in Schipluiden (bij Delft); Oker 015. Klik hier voor meer informatie en voor een ticket.

Ben je benieuwd naar wat Feng Shui in jouw leven zou kunnen betekenen? Kom dan in gesprek met mij en boek een Groeigesprek, of volg mijn cursus op Instagram zodat je zelf aan de slag kunt.

Feng Shui-advies

2.400,00

Feng Shui is een eeuwenoude oosterse filosofie over de wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving. Al duizenden jaren wordt deze manier van kijken naar je omgeving en jezelf onderzocht en toegepast. Met als doel jouw leefomgeving en jouw leven te harmoniseren. Als je wat in je woning verandert, dan verander je daarmee ook wat in je leven. En verandert er iets in je leven, dan zie je dat ook terug in je huis.

Ik ben geschoold in conceptual Feng Shui en heb deze praktische filosofie aan den lijve mogen voelen en inzetten. Ik weet uit ervaring en hoor steeds weer terug van mijn klanten, hoe krachtig Feng Shui is om in te zetten als je verandering wilt bewerkstelligen in je leven.
Maar het is ook een zachte en liefdevolle manier om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke worstelingen.
Het is confronterend. Want als ik je huis -en dus daarmee je leven- kom analyseren, kijk ik in alle kastjes en onder je bed. Voor mij hoef je niet op te ruimen. En ik kijk niet of je mee doet met de laatste woon-trends. Mooi of lelijk is allemaal subjectief. Maar ik stel je wel de vragen die je beste vriendin niet durft uit te spreken, en hou je een spiegel voor.
Maar wees gerust. Het gaat mij niet om het antwoord. Het stellen van de vraag heeft vaak al voldoende impact. Alsof ik een zaadje plant in je hoofd.

Ik ondersteun jouw proces door middel van adviezen die ik geef over kleuren, vormen en materialen, maar ook heel praktische adviezen zoals starten met yoga of dat je wat zichtbaarder mag zijn in je vak. We werken met de voedende cirkel van de vijf elementen. Zó creëren we een vloeiende stroom in jouw woning.
En daarmee ook in jouw leven.

Dit is een pracht geschenk aan jezelf. Neem daar de tijd voor en schakel mij in, om door middel van je woning, een fijne verandering in je leven te bewerkstelligen.

Jouw investering voor het Feng Shui advies is €2.400. Dit is inclusief mijn voorbereidingstijd, het huisbezoek en het uitwerken van alle informatie tot een mooi en heel persoonlijk boekwerk. Als je dat hebt ontvangen, hebben we een zoom-sessie om de vragen die je mogelijk nog hebt, te beantwoorden. Het enige dat er nog bij komt, zijn mijn reiskosten bij van €0,35 p/km vanaf Bergschenhoek. De eerste 10 km zijn voor mijn rekening!

Meer informatie

Nine Star Ki-advies

275,00

Wil jij wat meer helderheid in je leven? Weten waarom je steeds tegen dezelfde zaken aan loopt en wat je daaraan zou kunnen doen? En dus met een mildere blik naar jezelf en je omgeving kijken? Plan hier een Nine Star Ki-berekening.

Om jouw Nine Star Ki-profiel te kunnen bepalen, heb ik je geboortedatum nodig. Ook is het fijn als je aangeeft waar je wat meer helderheid over zou willen hebben in je leven, maar dat is niet persé nodig.

Ik kan de interactie tussen gezinsleden of samenwerkingspartners uitrekenen en laten zien waar jullie kracht ligt, of voor welke valkuil je moet oppassen. Het weten van elkaar, zorgt er al voor dat je daar beter mee om kunt gaan. Inzicht maakt milder.

Het basistarief is voor één persoon €275,-.

Je krijgt dit in een prachtig uniek boekwerkje, speciaal voor jou gemaakt.

Meer informatie

Het Groeitraject

3.300,00

Start / Geen categorie / Feng Shui-dag Feng Shui-dag €135,00 Meer aandacht voor je huis en dus meer energie in je leven! Kom naar één van de Feng Shui-dagen in Schipluiden (bij Delft) en laat je inspireren! Je huis als jouw eigen bron van krachtige energie. Dat...

Meer informatie

Groeigesprek

125,00

Voel je de drang tot verandering? En ben je op zoek naar iemand die je daar doelgericht en liefdevol bij kan begeleiden? Ik maak elke week ruimte voor groei-gesprekken. Dit zijn sessies van zo’n uur of anderhalf, waarin we actief met jouw verlangen aan de slag...

Meer informatie

Instagramcursus Feng Shui

50,00

-Ik ben aan mijn boek aan het werken en geef even geen instagramcursus-

Wil je weten hoe je jouw leefomgeving positief kunt beïnvloeden? Of wil je gewoon graag meer uitleg over Feng Shui? Sta je te popelen om je huis aan te gaan pakken, maar weet je niet waar te beginnen?
Kom naar één van de Feng Shui-dagen op zaterdag 15 of 29 oktober of vrijdag 11 november 2022

Meer informatie

Lekker in je element?

0,00

Wat tof dat je hebt meegedaan met een mini yoga retreat van de Wereld van Yoga. Ik snap dat je nieuwsgierig geworden bent naar een omschrijving van jouw eerste element van je Nine Star Ki-profiel. Want als je weet welke elementen bij jou horen, kan je met meer compassie naar jezelf kijken. Je weet dan waar je kracht ligt en hoe je dit op een fijne manier in je leven toe kan voegen. Zo krijg je iets meer helderheid, weet je net even bewuster wie je bent, waarom je vaak tegen dezelfde zaken aanloopt en wat je daar bijvoorbeeld mee zou kunnen doen.

Let op; Zet je geboortedatum in het kopje bij "Extra informatie" in de laatste stap van het bestelproces, dan kan ik je profiel berekenen.

Meer informatie

Werkplekadvies

320,00

95% van hoe je je voelt en in hoeverre je je dromen kan realiseren, wordt bepaald door je onderbewuste. Hoe je je werkplek inricht is dus niet alleen belangrijk om je lekker te voelen, maar het helpt je ook om op een fijne manier efficiënter te kunnen werken.

Maar hoe creëer je een fijne werkplek? Welke materialen gebruik je en hoe zet je je bureau? Wat kan je beter vermijden en hoe richten we jouw werkruimte zó in, dat de energie ondersteund wordt aan wat je daar doet. Waar mag je op letten als je vanuit huis werkt en welke kleuren heb jij nodig?

Een Feng Shui-werkplekadvies is een heel waardevol middel om in te zetten als je op een zachte manier productiever wilt zijn.

Meer informatie

Bedrijfsadvies

Het maakt niet uit of er met andere collega's tegelijk in een kantoortuin wordt gewerkt, of dat iedereen een eigen kantoor heeft, het is zoveel lekkerder om te werken in een ruimte waar de energie ongehinderd kan stromen. Deze optimale stroming van energie, zorgt voor een mooie balans tussen rust, actie en concentratie. Hierdoor draagt het bij aan het welbevinden van de medewerkers, klanten, patiënten en bezoekers. Een aangename plek, waar efficiënt gewerkt kan worden en waar men zich prettig voelt.

Maar hoe richt je zo'n fijne werkplek in? Hoe zet je de bureaus? Welke kleuren en materialen zorgen voor een verhoging in de productiviteit? Wat mag er weg en wat mag er toegevoegd worden? Als je beseft dat 95% van hoe we ons voelen en of het ons lukt om onze dromen neer te zetten, door ons onderbewuste wordt bepaald, dan besef je het belang van Feng Shui op de werkplek. Wat hebben de werkplekken en ruimtes nodig om je hier goed te voelen? Ik maak gebruik van biofiel design (ons diepe oerverlangen om verbonden te zijn met de natuur) met veel natuurlijke materialen. Ik lever een prachtig en concreet plan aan hoe je de ruimte zó inricht, dat het voor iedereen een fijne plek is.

Zou je hier meer over willen weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. Ik kom graag met je in gesprek om de wensen voor het bedrijf door te spreken. Door mij een presentatie of een workshop op maat te laten organiseren, kan je anderen ook makkelijk meenemen in dit proces.

Tarieven voor een bedrijfsadvies starten vanaf €2.500,- Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van het pand, de hoeveelheid medewerkers en of er presentatie of een workshop gegeven gaat worden.

Meer informatie

Feng Shui-dag

135,00

Meer aandacht voor je huis en dus meer energie in je leven!
Kom naar één van de Feng Shui-dagen in Schipluiden (bij Delft) en laat je inspireren!

Je huis als jouw eigen bron van krachtige energie. Dat klinkt fijn hè? Maar hoe haal je die Chi (levensenergie) je woning in, en wat kun je doen om een fijne flow te realiseren? Tijdens deze fijne dag krijg je inzicht in welke elementen bij welke ruimtes in jouw woning horen en hoe je deze ruimtes zó kunt ondersteunen, dat ze jou van krachtige energie voorzien. Je weet hoe de Chi je woning in komt, hoe hij door jouw woning kan stromen en hoe aanpassingen in kleuren, vormen en materialen voor versterking en balans zorgen. Met als resultaat fijne ruimtes waar jij je heerlijk voelt.
Ik geef je inzicht in waarom je bijvoorbeeld liever geen rood in de slaapkamer wilt gebruiken en geen zwarte keuken kiest. En als je dat wel hebt, wat je dan kunt doen om de energie in deze ruimte toch te ondersteunen. Aan de hand van vooraf ingestuurde foto's van je woning, bespreken we jouw situatie en geef ik persoonlijke adviezen over jouw woning.

Alle inzichten die je tijdens deze dag krijgt, blijven in je hoofd nog wel even doorwerken. Je kunt thuis meteen aan de slag met alle praktische informatie over hoe jij ook jouw woning Feng Shui maakt, zodat je plezierig en met meer harmonie kunt leven!

Let op! Dit zijn gewilde dagen, het zit snel vol. Als je zeker wilt zijn van een plekje, geef je dan nu op.

15 of 29 oktober of 11 november 2022
10.30 - 16.30 (ontvangst vanaf 10.00)
Oker 015
Rijksstraatweg 23
2636 AX Schipluiden

Voor deze uitgebreide dag vraag ik €135,- Dit is natuurlijk inclusief koffie, thee en cake en een zalige vegetarische lunch verzorgd door Evita van Oker 015.
Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

p.s. die toffe foto's van o.a. mijn fuchsia kleed met blauwe hakken en van mij in de keuken zijn gemaakt door Dagmar van Ark!

Meer informatie

Meld je aan voor de
nieuwsbrief vol
Feng Shui-tips

Ontvang 10 keer per jaar fijne Feng Shui-tips voor je huis en levenBedankt voor je aanmelding!