Workshops

​Met Feng Shui je huis en je leven inrichten.
Hieronder zie je een overzicht van diverse data en locaties voor de dagworkshops Feng Shui & Nine Star Ki. Feng Shui gaat over de wisselwerking tussen jou en je omgeving. Verander je het één, dan heeft dat ook effect op het ander. Het is een heel fijn en krachtig middel dat je kunt inzetten om iets in je leven te veranderen. Nieuwsgierig geworden? Geef je hieronder op voor een workshop naar keuze. Betalen kan makkelijk via iDeal. Je krijgt van mij een e-mail met verdere informatie. Leuk als ik je binnenkort zie!

Enkele deelnemers van de workshops vertellen:
“Ontzettend interessant! Wat een herkenning. Ik begrijp nu waarom ik dat steeds doe en dat het bij mij hoort. Ook weet ik nu wat ik moet doen om lekkerder in mijn vel te zitten.” – Anne, deelnemer workshop over Nine Star Ki

“Wat bijzonder dat mijn huis echt laat zien wat er in mijn leven speelt! En fijn de praktische tips zodat ik aan de slag kan. Ik heb er meteen zin in!” – Marlies, deelnemer workshop over Feng Shui 

Dagworkshop Feng Shui VERPLAATST! 29 maart 2020

135,00

 

HELAAS GAAT DEZE WORKSHOP NU NIET DOOR.
17 MEI STAAT NOG WEL, JE KAN JE OPGEVEN HIERVOOR.

 

Meer informatie

Dagworkshop Feng Shui Rotterdam, 17 mei 2020

135,00 110,00

Lekker je huis en leven inrichten met Feng Shui!
Tijdens deze workshop krijg je uitleg over de basis van Feng Shui, de vijf elementen en de astrologie die bij Feng Shui hoort, Nine Star Ki.
We berekenen jouw eigen geboortegetal. Dit laat zien met welke talenten je geboren bent en dit kan veel verklaren. Waarom je doet wat je doet en ook wat je in je leven toe mag voegen om de energie lekker te kunnen laten stromen. Ben jij een water-type of toch een hout/vuur/aarde/metaal-persoon? Hier zit geen oordeel aan, maar het kan je wel inzicht geven en laat je op een andere manier naar jezelf kijken.
We maken op de plattegrond van jouw woning inzichtelijk waar de energie als een kabbelend beekje stroomt en waar er mogelijk stagnatie is. Wat betekent dat in jouw leven? En wat kan je doen om het weer lekker te laten stromen?
Door met je huis aan de slag te gaan, pak je ook de regie over je eigen leven. En dat voelt fijn!
Na afloop heb je genoeg kennis om direct thuis aan de slag te kunnen gaan!

Neem een goede plattegrond van je woning mee, want daarmee ga je aan het werk. Ik zorg voor mooi vormgegeven heldere informatie die je mee naar huis neemt.
Deze dag is van 10.00 - 16.00. Natuurlijk is koffie, thee en een vegetarische lunch inbegrepen. 

Let op, vroegboekkorting! Deze kortingsactie loopt tot 17 april.

Locatie
Centrum Djoj Rotterdam
Antony Duyklaan 5-7
3051 HA Rotterdam

 

Meer informatie

Feng Shui-advies

749,00

Feng Shui is een eeuwenoude oosterse filosofie over de wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving. Al duizenden jaren wordt deze manier van kijken naar je omgeving en jezelf onderzocht en toegepast. Met als doel jouw leefomgeving en jouw leven te harmoniseren. Als je wat in je woning verandert, dan verander je daarmee ook wat in je leven. En verandert er iets in je leven, dan zie je dat ook terug in je huis.

Ik ben geschoold in conceptual Feng Shui en heb deze praktische filosofie aan den lijve mogen voelen en inzetten. Ik weet uit ervaring en hoor steeds weer terug van mijn klanten, hoe krachtig Feng Shui is om in te zetten als je verandering wilt bewerkstelligen in je leven.
Maar het is ook een zachte en liefdevolle manier om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke worstelingen.
Het is confronterend. Want als ik je huis -en dus daarmee je leven- kom analyseren, kijk ik in alle kastjes en onder je bed. Voor mij hoef je niet op te ruimen. En ik kijk niet of je mee doet met de laatste woon-trends. Mooi of lelijk is allemaal subjectief. Maar ik stel je wel de vragen die je beste vriendin niet durft uit te spreken, en hou je een spiegel voor.
Maar wees gerust. Het gaat mij niet om het antwoord. Het stellen van de vraag heeft vaak al voldoende impact. Alsof ik een zaadje plant in je hoofd.

Ik ondersteun jouw proces door middel van adviezen die ik geef over kleuren, vormen en materialen, maar ook heel praktische adviezen zoals starten met yoga of dat je wat zichtbaarder mag zijn in je vak. We werken met de voedende cirkel van de vijf elementen. Zó creëren we een vloeiende stroom in jouw woning.
En daarmee ook in jouw leven.

Dit is een pracht geschenk aan jezelf. Neem daar de tijd voor en schakel mij in, om door middel van je woning, een fijne verandering in je leven te bewerkstelligen.

Meer informatie

Nine Star Ki-advies

150,00400,00

Wil jij wat meer helderheid in je leven? Weten waarom je steeds tegen dezelfde zaken aan loopt en wat je daaraan zou kunnen doen? En dus met een mildere blik naar jezelf en je omgeving kijken? Plan hier een Nine Star Ki-berekening.

Om jouw Nine Star Ki-profiel te kunnen bepalen, heb ik je geboortedatum nodig. Ook is het fijn als je aangeeft waar je wat meer helderheid over zou willen hebben in je leven, maar dat is niet persé nodig.

Ik kan de interactie tussen gezinsleden of samenwerkingspartners uitrekenen en laten zien waar jullie kracht ligt, of voor welke valkuil je moet oppassen. Het weten van elkaar, zorgt er al voor dat je daar beter mee om kunt gaan. Inzicht maakt milder.

Het basistarief is voor één persoon €150,-. Elk profiel dat daarbij komt is €50,-. Zo betaal je dus voor een super origineel huwelijksgeschenk €200,-. En wil je een analyse van je hele gezin van vier personen, dan kost het €300,-.

Je krijgt dit in een prachtig uniek boekwerkje, speciaal voor jou gemaakt.

Meer informatie

Het Lentetraject

3.200,00 2.400,00

Meer licht en lucht in je woning en je leven. Op een fijne manier met jezelf en je woning aan de slag gaan, met behulp van de kracht van Feng Shui. Ik geloof in kracht! Ik ben ervan overtuigd, dat als jij iets wilt veranderen in je leven, je dat zelf al in je...

Meer informatie

Gratis Groei-Gesprek

0,00

Voel je de drang tot verandering? En ben je op zoek naar iemand die je daar doelgericht en liefdevol bij kan begeleiden? Ik maak elke week ruimte voor twee groei-gesprekken. Gratis online sessies van 30 minuten, waarin we actief met jouw verlangen aan de slag gaan. Je...

Meer informatie

Meld je aan voor
waardevolle Feng Shui-tips

Ontvang 5 weken fijne Feng Shui-tips voor je huis en levenBedankt voor je aanmelding!

X